Vi har haft vår ateljé på Sigurdsgatan från 1990. Redan då fanns det stora planer på förändringar runt stationsområdet. Åren har gått, en och annan världskris har kommit och det fick bli en ”tillfällig lösning” som jag skulle kalla det stationsområdet vi har idag. Bra blev det iaf för oss att vi fick en gångbro över järnvägen så vi lätt kan promenera in till stan på jobb eller möten.

Men nu har Västerås Stad stora planer på området där vi bor och verkar. Redan nu byggs det för fullt med bostäder i hamnen. Senaste höjdaren är kajplats9  med supergod mat, men som fattig fotograf kan man inte unna sig luncher där varje dag 😉

Idag släpptes det en första plan på hur ett nytt resecenter ska se ut i Västerås, men det är fortfarande på projektstadiet och det finns möjlighet att ställa frågor på 3B´s hemsida som projektet heter. Jag har en stor förhoppning om att de nu får till en genomtänkt stil och vågar behålla lite av det gamla också. Bl.a. älskar jag lokstallarna direkt nedanför gångbron på Sigurdområdet. Dom hoppas jag verkligen finns med i planen och att någon gör något fint där.

    Please follow and like us: