Idag kompletterar vi med ett nytt personalporträtt på ny medarbetare hos E-man. Vi har bestämt i förväg ett manér som vi håller oss till vid varje nyfotografering. I det här fallet tar vi en porträttbild, mer rakt på men i svart/vitt och med kort skärpedjup och svart bakgrund. Den ska användas till CV och webbsida. Sedan har vi en mer ”tokig” bild som vi printar ut på ett plexiglas och som får sitta i deras entré. Det blir ett personligt och snyggt bemötande för kunder. Där valde vi en tavellistlösning så det lätt går att flytta bilderna och ändra som man vill. Det roliga är att personalen själva brukar busa runt lite med bilderna och skapa egna små grupper 😉

Vi har flera företag som återkommer till oss för nya personalporträtt. Snyggt när man arbetar efter ett fast manér som gör hemsidans kontaktsida snygg och enhetlig. Kanske det är fler som vill uppdatera sina personalporträtt? Därför får ni här ett erbjudande….

1 000 kr rabatt på personalporträtt i min studio under September 2012 

Skicka ett mail och fråga om tider…. pia@bildn.se

Please follow and like us: