Idag åkte jag till Örebro för att fotografera till Fastighetstidningen. När jag lämnade Västerås regnade det massor men i Örebro hade jag tur att solen tittade fram så där lagom mellan molnen. Det brukar jag kalla ”bouncerljus” och jag älskar det ljuset för det framhäver fina färger och logom mycket kontraster. Lättjobbat idag alltså när jag skulle porträttera två fastighetskillar och några fastigheter. Bilden på blommorna är en sidobild från en vacker innergård där hyresgästerna hade fantastiska planteringar. Väl hemma gick det inte lika smidigt. Helt plötsligt sol och vindstilla i Västerås också och jag som väntat i tre veckor på det. Tyvärr så kunde inte ”min båt” ställa upp med kort varsel och fotograferingen frös inne. Jagade i över en timme runt på bryggorna för att hitta någon som kunde köra ut med mig dit jag ville. Hoppas jag får en ny chans snart igen. Nu tar jag helg….

Please follow and like us: