Just kommit hem efter ”arbetsläger” i Kungsörstorp. Ett riktigt härligt ställe vi varmt kan rekommendera. Bra mat och bra service, lagom stort. Är man ett gift par som driver företag ihop så glömmer man ibland bort behovet att gå igenom alla surdegar som tenderar att aldrig komma till beslut. Vilka reparationer och investeringar behövs, är vi rätt försäkrade, vilka kunder kommer och går och varför? Hur syns vi i social medier och hur ska vi få bokföring och administration att fungera bättre? På jobbet, jobbar man och hinner sällan fördjupa sig i beslut och väl hemma finns det lite andra saker att ta tag i. Nu var det länge sedan vi åkte iväg så här med ett digert program, men det behövdes verkligen just nu. Man behöver inte åka så långt för att hitta gobitar, halvtimme med bil bara.

 

Please follow and like us: