Vi bryr oss om dina bilder och dina personuppgifter

Vi bryr oss om dina bilder och dina personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataskyddsförordningen ”General Data Protection Regulation” (GDPR). Syftet med GDPR är bland annat att skydda individers grundläggande rättigheter – framför allt din rätt till skydd av personuppgifter.

Med anledning av detta har vi uppdaterat vår integritetspolicy, som inom kort kommer att publiceras på www.bildn.se. I integritetspolicyn kan du läsa om vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det och hur de används, sparas och skyddas.
Du behöver inte göra något särskilt och din relation till bildN AB förändras inte, men det är viktigt att du får information om denna förändring och att du förstår hur dina personuppgifter hanteras. Läs gärna integritetspolicyn när den publiceras på vår hemsida.

Vi kommer att fråga efter biträdesavtal från återkommande kunder, men också fortsätta med underskrifter/modellreleaser vid fotograferingar som vi gjort tidigare med ett tillägg som berör GDPR.

Hör av er om ni har några frågor om detta.

-från bildN med högupplöst kärlek

-med högupplöst kärlek kärlek

Please follow and like us:
Aros Måleri har skapat en ny hemsida med våra bilder

Aros Måleri har skapat en ny hemsida med våra bilder

Äntligen är den klar, Aros Måleri fina hem-sida

med våra bilder. Proffsig och modern, precis som företaget.
Tack för att vi fick hjälpa er med bilderna 🙂

Mer från Bloggen

 

Vi bryr oss om dina bilder och dina personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PUL) av den nya dataskyddsförordningen ”General Data Protection Regulation” (GDPR). Syftet med GDPR är bland annat att skydda individers grundläggande rättigheter – framför allt din rätt till skydd av personuppgifter. Med...

Utveckling Bäckby

Nu har Västerås stad tillsammans med Mimer, BoKlok och Ikano börjat sin stora satsning på Bäckby i projekt Utveckling Bäckby. Började med att träffa första gänget ambassadörer i december. Kända profiler som bor eller verkar på Bäckby med extra engagemang. Fick...

Please follow and like us:
Utveckling Bäckby

Utveckling Bäckby

Nu har Västerås stad tillsammans med Mimer, BoKlok och Ikano börjat sin stora satsning på Bäckby i projekt Utveckling Bäckby.

Började med att träffa första gänget ambassadörer i december. Kända profiler som bor eller verkar på Bäckby med extra engagemang. Fick uppdraget att porträttera dessa personligheter som ska bidra i Framtidens Bäckby.
Nu i januari blev det invigning på Bäckby Torg och en bemannad utställningsbox står på torget månaden ut för att ge och få information från passerande boende på området.

Ska bli ett spännande projekt att följa som jag hoppas få jobba vidare med.

Please follow and like us: