Vi levererar högupplöst kärlek

Nätverket Frukostklubben växer 2012-11-13

Dagen började med nätverkande redan kl.07.30 på morgonen. Frukostklubben den här månaden bjöd på en blandad kompott av UF-företag, Försäkringsbolag, Stadsmissionen och SmåstadsDrottning. Tror det var rekorddeltagande den här morgonen, en del fick t.o.m. ståplats.
Bilder från Frukostklubben 2012-11-13 

Därefter lite inbokade jobb i Stadshuset och en nätverkslunch med några kvinnliga företagare, vänner från allt nätverkande genom åren. Vi brukar träffas regelbundet för att utbyta tankar och erfarenheter.

Kan man nätverka sig till framgång? I dom flesta fall är det ett billigt sätt att skapa nya kontakter, men det kräver en hel del tid och det kan ibland vara svårt att vet om tiden betalar sig. Så jag brukar välja dom nätverk som ger mig andra saker också. Skratt, kunskap och vänner, både privat och i företaget. Allt kan man inte räkna hem med en gång men visst har det en inverkan i en framgång, det tror jag.

En kommentar på “Nätverket Frukostklubben växer”

  1. Lena Nordin-Andersson skriver:

    Jag är helt övertygad om att en del nätverkande är nödvändigt. Just nu förbereder jag en föreläsning som handlar om din sociala status – med andra ord vilken trovärdighet och förmåga till påverkan du har.

    Med rätt sorts kontakter och rätt sorts nätverk så stärker du ditt varumärke. Men springer du på allt som rör sig, tror jag att du kanske skjuter dig själv i foten. Så jag håller med dig – välj, välj, välj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

*


9 + = 12