Vi levererar högupplöst kärlek

Två fotografer i Västerås. Med öga för bra bilder

Bilder är vår passion. Vi är två fotografer med lång erfarenhet av uppdragsfotografering. Med över 25 år i yrket åtar vi oss uppdrag inom reklam, reportage, industri och studiofotograferingar. Vi engagerar oss och försöker alltid ge det lilla extra för att få skapa bilder som lyfter just ditt budskap.

Professionellt och personligt.
Vi kompletterar varandra, den ena som porträttfotograf och den andra som produktfotograf. Vi är dessutom duktiga på retusch och bildbehandlingar.

Prisvärda paket
Vill du ha egna profilerande bilder? Vi erbjuder olika fotopaket till bra priser.

Pia -rätt ögonblick

”Utmaningen är att hitta ögonblicket. Att fånga den rätta stunden. Oftast vet jag direkt vilken bild som är bäst, men tar flera för säkerhets skull. Jag fotograferar människor i miljöer eller i studio, reportage från arbetsplatser, i olika miljöer och situationer eller för dokumentation. Jag har en speciell talang för att få människor att känna sig avslappnade och trygga för att locka fram det unika vid varje fototillfälle.”

Pia: 070-5883657 pia@bildn.se

Exempel på Pias kunder:

Mimer, Västerås Stad, Almi, Landstinget Västmanland, ABB, Västerås Sience Park, Kvistberga Produkter, Abetong,  E-man, Riksbyggen, SolidPark, Öbergs Färghus, NoGap, Jernkontoret, Kinnarp mfl

Hasse -professionell och lyhörd

”Att leta omgivning eller bakgrund som lyfter, en uppställning som överraskar, att sätta ljuset så att produkten lyfter, men samtidigt korrekt återges med färg och form, det är en min utmaning. Jag jobbar mest i studion eller ute hos kund med att fotografera produktbilder. Eller i datorn med retusch och bildhantering.
Jag har god blick för bra idéer och är
SFF-auktoriserad i digital bildleverans.”

Hasse: 070-7883657 hans@bildn.se

Exempel på Hasses kunder:

ABB, Seco Tools, Sandvik, Atlas Copco, Car-o-liner, Mixwell, Modellverkstan, Quintus, Strategiverket, Itab m.fl