Fick en inbjudan från Ung Företagsamhet i Västmanland att ingå i en supporterbuss till SM i Ung Företagsamhet på Stockholms Mässan. Vilken fantastisk upplevelse med alla dessa hundratals företagsamma ungdomar från hela landet som förgyllde invigningen. Västmanland kammade hem sitt första pris i ”bästa affärsplan” som gick till grabbarna som driver NextApp. Vi räknar med fler vinster till Västerås i morgon 😉
Ett annat fint pris delades ut av Prins Daniel. SvD:s pris till ”alla tiders entreprenör” som gick till Ingvar Kamprad som var där och tog emot priset själv. STORT!

Sedan öppnade mässan och vi fick gå runt i alla fina montrar. Alldeles för kort tid hade vi på oss innan bussen gick hem igen, men nu kan vi bara önska lycka till under morgondagen då fler priser ska delas ut. Va med och dela inlägget på facebook om boken OTTO -när oturen slog till . A Book for Cancer UF, med en fin bok och överskottet går till Barncancerfonden, dom har goda chanser att ta hem pris i morgon tror jag.  Jag delar gärna vidare av denna fina bok till fem stycken som deltagit på min facebooksida.

Lite fler bilder från SM i Ung Företagsamhet 

#ungföretagsahet #ufvastmanland

 

Please follow and like us: