CV-bilder och personalporträtt

Är ni proffs på det ni gör är det bra om det visas på alla sätt, exempelvis med egna unika personalbilder. Professionellt tagna CV-bilder på er personal till hemsida och sociala medier lyfter ert varumärke. Anlita proffs för bästa resultat – anlita bildN.

 

CV-bilder

Investera i snygga bilder av personalen

Låt bildN hjälpa er med CV-bilder och personalporträtt med professionell kvalitet. Bilder på medarbetarna är företagets ansikte utåt i den digitala världen. Man brukar säga att personalen är företagets viktigaste resurs, och att visa då upp dem på bästa sätt visar också att ni tar medarbetarna och ert varumärke på allvar. Står ni för kvalitet i det ni gör, så bör även era medarbetares CV-bilder hålla kvaliteten.

Genom att anlita en proffsfotograf får ni perfekta bilder, välkomponerade med rätt ljus och bildförhållanden. bildN har lång erfarenhet av att ta personalporträtt som lyfter fram era personligheter. Vi tar bilderna under en porträttsession, bilderna anpassas sen för att passa perfekt till era CV. Varje uppdragsgivare får sin egen stil på bilderna så man ser att de hänger ihop.

Inför fotografering

Några frågor att tänka på inför en personalfotografering:

  • Vem är kontaktperson/beställare?
  • Ska bilderna tas i fotostudio eller hos företaget?
  • Ska de tas ute eller inne?
  • Vill ni ha en ny stil på bilderna, eller följa tidigare bildmanér?
  • Bakgrund eller frilagda porträtt?
  • Huvud, halvkropp, helkropp?
  • Klädkod?
  • Ska bilderna användas till LinkedIn, Facebook m fl social medier?

Bra förberedelser ger bästa resultat.  

 

Egna bilder

När ni satsar på egna cv-bilder och medarbetarporträtt får ni direkt tillgång till era egna unika bilder som kan användas i alla sammanhang.

Er historia

Bilder är viktiga, de berättar något om ert företag. bildN är proffs och tar era unika bilder för att berätta er och era medarbetares historia.            

Stärker imagen

bildNs professionellt tagna bilder förstärker ert varumärke. Stoltheten hos era medarbetare stärks, era kunder inspireras och det blir tydligt vad ni erbjuder.

Kontakt

Ta kontakt med oss, låt oss diskutera förutsättningslöst hur vi kan hjälpa er med era bilder.

Tänk att ha ett helt bibliotek med bilder som ni snabbt och enkelt kan använda för olika ändamål!