Bra bilder på väggen

Ta vara på och använd egna bilder på kontoret. Låt bildN ta professionella bilder som vi även kan printa ut och rama in till er. Vi kan ta bilderna på plats hos er, ute på fältet eller i vår studio på Sigurdsgatan. Och givetvis håller de alltid samma höga kvalitet rakt igenom.

Sätt era bilder på väggen

Verksamhetsbilder

Varför ska era snygga bilder bara användas i säljbroschyrer till kunderna? När ni kan pryda väggarna på arbetet med fina proffsiga bilder från er verksamhet.

Allt kommunicerar, så utnyttja era väggar och de bilder ni tagit eller ska ta. Låt era väggar kommunicera och sprida kunskap och stolthet om er verksamhet.

Så sätt era bilder på väggen!

Personalporträtt

Varför  inte låta er viktigaste resurs personalen pryda väggen i personalrummet eller på kontoret?

Det är enkelt, snyggt och trevligt att skapa fina miljöer med bra bilder. Dessutom kommunicerar det att personalen värdesätts, och stärker team-building och sammanhållningen i gruppen.

Beställ allt eller bara det du behöver av oss, vi ordnar bilder, utskrifter, ramar och även uppsättning.

arkivbilder

Om ni (ännu) inte har egna bra bilder att hänga på väggarna, så kan ni använda bildNs arkivbilder.

Köp bilder som passar er för att pryda era väggar. Vi har till exempel allmänna bilder, Västeråsmotiv, landskapsbilder, årstidsbilder med mera. Något passar säkert. Titta gärna in i vårt bildarkiv här.

 

 

Använd era bilder

Ta vara på de bilder ni har eller ska investera i, och sätt upp dem på väggarna på arbetet.

Det är snyggt, smart och enkelt!

Stärk varumärket

Bilder, dess innehåll och manér är viktiga beståndsdelar i ett företags varumärke. Proffsiga företag har också proffsiga bilder som syns!

Kommunicera

Använd väggarna på arbetet till att  kommunicera. Här kan ni boosta personalen, höja stoltheten, förstärka er image, visa vilka ni är och vad ni gör! 

Stärk ert varumärke med professionella bilder

 

 

 

 

 

E-posta oss direkt