Nyhetsbilder och reportage

Pia är proffs på att fånga det som händer i stunden och har erfarenhet av de flesta branscher. Rätt ögonblick, rätt känsla, rätt budskap. Söker du frilansfotograf i närheten av Västerås eller mellansverige?

Några exempel 

Se nedan några exempel på uppdrag vi gjort.

Hemma Hos Mimer

Bostads AB Mimer, det kommunala bolaget i Västerås har vi i över tio år fotograferat för deras kundtidning. Här kan ni läsa ett reportage om Lantlollorna utanför Enköping som jobbar med recykling och syr ny vackra saker av gamla jeans

Hemma Hos räknas som samhällsinformation och vänder sig till hyresgästerna i bostadsbolaget. Tidningen kommer ut fyra nummer per år

Se här

 

Tidningen Tomorrow

Reportage om Jonas Ekström, överläkare på Sala sjukhus, som med sina medarbetare använder digitala plattor under patientronderna. Tidningen Tomorrow är en digital tidning från ATEA som tar upp det senaste inom it-lösningar och digitaliseringens alla möjligheter.

Se här

Fastighetsägarna

Nicklas Lidström, en av våra mest kända hockeyspelare genom tiderna har flyttat hem till Västerås med familjen. Nu har Nicklas investerat i fastighetsbolaget Industrihus för att prova på fastighetsbranschen. Uppdraget var att fotografera några porträttbilder i Västerås miljöer och tillsammans med kollegorna på Industrihus. Omslagsbild som måste fungera ihop med text och bilder som fungerar ihop på ett uppslag. Fastighetstidningen kommer ut med 8 nummer per år.

Se här

Storytelling med mer än bara ord

När text och bild kompletterar varandra uppstår något mer – äkta kommunikation.

Kontakt

Ta kontakt med oss, låt oss diskutera förutsättningslöst hur vi kan hjälpa er med era bilder.

Tänk att ha ett helt bibliotek med bilder som ni snabbt och enkelt kan använda för olika ändamål!