Höga Kusten, café

På semstern vill man försöka vara lite ledig, men det är oerhört frustrerande att inte ha en kamera i närheten när tillfälle ges. Därför har vi alltid vår lilla ”titta och knäpp” med oss. Det är en liten Canon Powershot S100 som man faktiskt kan leka riktigt mycket med. Objektiv med bländare f/2,0 som kan ta upp till 8 bilder per sekund. Inte illa:) Den fillmar också i Full HD. Kostar ca: 3 500 kr.

Som alla somrar så tillbringar vi alltid minst en vecka i Höga Kusten där vi båda har våra rötter och tillgång till både släkt, vänner och stuga vid vatten. I år gjorde vi också ett besök på Wästerlunds Konditori. Ett måste om ni passerar Ångermanland. Wästerlunds ser lika dant ut (nästan) som under sin storhetstid på 50-talet då Sandöbron över Ångermanlandsälven var betydande för transporter efter E4. En mäktig betongbro som många ville stanna vid och ta en fikarast. För oss blev det en kopp kaffe och färskt winerbröd på förmiddagen.

kondis, kaffe, inredning50-tals café50-tal, turismjukebox