Står ni för kvalitet i det ni gör, så bör även era medarbetares CV-bilder hålla bra kvalitet, då är det bra med förberedelser inför fotograferingen.

Man brukar säga att personalen är företagets bästa resurs, och att visa då upp dem på bästa sätt visar också att ni tar medarbetarna och ert varumärke på allvar.

När det finns möjlighet som studioporträtt eller porträtt i miljö där vi inte behöver förflytta oss så mycket så fotograferar vi gärna direkt in i en dator. Fördelen är att personen framför kameran får se sina bilder direkt, fotografera tills hen är nöjd och välja ut den bästa bilden direkt vid fotografering, med handledning av mig som fotograf.

I andra fall då tiden kanske är för knapp för bildval eller att det ska väljas väldigt många bilder från fotograferingen, då sammanställer vi ett urval bilder som skickas som länk till en kontaktperson på företaget.
Det dyker upp många frågor direkt då man ska prata manér, kanske har företag redan fotograferat sin personal, och har något slags manér fotografen kan följa? Om inte så behöver man fundera på hur bilderna ska användas.

Vi har fotograferat massor av olika porträtt, känner ni er osäkra så be oss skicka över några olika varianter som ni kan välja på eller kolla på nätet om ni hittar några bilder som ni gillar och som vi kan efterfölja.

Fler tips om saker som är bra att förbereda sig med inför fotografering av personal eller egna CV-bilder hittar ni här…
https://www.bildn.se/cv-bilder-personalportratt/

Bra förberedelse ger bästa resultat.

porträtt, CV-porträtt, fotografering, fotograf