Modellverkstaden i Västerås behöver fylla på sin bildbank med fler referensbilder. Ove Karlsson och jag träffas därför och planerar en rundtur på fem uppdrag i Stockholm. Bilderna kommer sedan att användas på hemsidan för att kunna visa på Modellverkstadens otroliga bredd och kunskap i finsnickeri. Ett riktigt fint anrikt företag som är duktiga på det dom gör och kul att ha som kund.

Jag frågar Ove varför han anlitar just oss som fotograf.

”Rent tekniskt levererar ni alltid det jag vill och behöver utan att jag behöver styra så mycket själv.
Ni ställer alltid upp, även när det blir väldigt kort varsel på uppdragen, värdefullt för mig”

Vi har under flera år fyllt på Modellverkstadens bildbank med både referensbilder, och verksamhetsbilder, ute på byggen och i deras verkstad. Några av bilderna har också fått hamna på Oves kontorsvägg, monterade på plåt med distans.

Det blir mer och mer viktigt att ett företag behöver en egen bildbank med bilder att använda till både hemsidan och i sociala medier. Egna bilder blir mer trovärdiga än köpta stockbilder och lyfter ditt företags hemsida. Dessutom är det bra att alltid ha flera bilder att tillgå då du behöver göra inlägg i olika medier eller kanske en tidning vill skriva något om ditt företag och då har du bilder till det.

Tänk smart, bygg en egen bildbank med egna bilder och fyll på regelbundet med aktuella bilder.

Modellverkstaden i Västerås

tavlor, plåtmontering, modellverkstaden, Västerås
bildbank, fotograf, Västerås, snickare