Vilken överraskande kväll det blev igår på årets mentormiddag på slottet. Lite omskakande att helt plötsligt få en fin utmärkelse som årets mentor. Jag har jobbat som mentor både inom Almi och NyföretagarCentrum några år och matchningen förra året var perfekt. Jag har fått lära känna en fantastiskt duktig företagare, Malin Abrahamsson som driver Mälarsalongen. Som det stod i tidningen så var Malin redan när vi träffades första gången en väl växande planta som ”bara behövdes tuktas” lite 😉 Vad jag menade var att jag har bara gått in som mentor och väckt lite nya tankar runt marknadsföring och ledarskap och tydligen har Malin känts sig nöjd med det. I gengällt har jag fått en ny vän, nytt nätverk och lärt mig massor från Malins tankar och idéer. Malin är jätte duktig som företagare och det ska bli roligt att följa henne vidare i framtiden även om min tid som mentor är över och jag nu jobbar vidare med nya adepter.

Motivering:

Min mentor är en positiv person som smittar av sig sin härliga energi! Hon har stått vid min sida och varit ett bollplank som jag känt att jag kunnat vända mig till närhelst jag stött på några frågetecken. Det som gör Pia till en bra mentor är dels hennes egna år av erfarenhet som företagare och hennes öppna sinne för att hitta nya vägar till framgång. Förutom i personal/ledarskapsfrågor har min mentor hjälpt mig att tänka på hur jag ska nå ut till min publik så effektivt som möjligt utan att lägga en förmögenhet på marknadsföring. Även om jag länge drömt om hur jag vill ha min salong så har det varit väldigt bra att ha en mentor att bolla sina ideér med!

Alla borde ha en egen Pia!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fint pris från Ramnäs Glashytta, blommor och diplom. Malin charmade bl.a. Landshövdingen och fick bli hans vän på Facebook 😉