Borra, fota spränga, borra, fota, spränga. Hasse på uppdrag på Ekerö och verkar ha tur med vädret. Hoppas det håller i sig hela dagen för det blir annars rätt lerigt fotojobb.

Själv började morgonen med frukostklubben, alltid lika energigivande. Bl.a. fick Birgitta Hammarström visa upp sina supersnygga silversmycken och berätta om sin fina utmärkelse Precious Talents 2012. Grattis Birgitta!!! Kajsa Giertz berättade om nystarten av Västmanlandsteatern. Får nog bli någon sopplunch snart, varje onsdag tydligen. UF företagen når rekordnivå och behöver handledare, så nu har jag anmält mig till det. Ska bli spännande. Ann-Margret Bäcklin från nyöppnade ostbutiken i Västerås lottade ut en ostbricka, som jag tyvärr inte vann. Och lite till levererade Julia Rosqvist med sin vanliga energi.

Solen tittade fram så höstbilder från Vasaparken hann jag med på f.m. efter ett porträttuppdrag för Stadshuset. Nu blir det lunch på kontoret och bildsortering, bokningar. Kanske en städning också, skulle behövas.