För över en månad sedan fick vi ett uppdrag att fotografera Lillåudden i strålande sol och gärna helt vindstilla. Gissa om vi haft problem att få till den här ”enkla” bilden. Hösten har inte riktigt varit stabil, kanske fin på morgonen men inte på eftermiddagen då solen ligger i rätt väderstreck. Dessutom strul med vänners båtar och tid för vännerna att kunna rycka ut med kort varsel.

Men idag blev det helt plötsligt rätt väder men fortfarande ett problem att hitta en båt. Stegade helt enkelt ner till hamnen och hjälpsamma lokala rederiet tog sig tid med oss och vi fick åka ut med båten Sophia. Så himla bra, så himla skönt att vi äntligen fick ta den här bilden som legat och skvalpat i så många veckor.
Nu kan vintern komma.

Vilken tur att vi har ett lokalt rederi med så många olika båtar till för div. transporter ut i skärgården och charterkryssningar av olika slag. Den här sommaren har säkert inte varit så lätt men passade på att få information om deras julbordskryssningar som dom kommer att köra i december. Kanske något att tänka på?

Kolla in Rederi Mälarstadens hemsida.