Lena Nordin Andersson skriver en Blogg om sociala media som är väldigt intressant. Just idag lägger hon upp ett inlägg i ett ämne jag själv lika gärna kunde ha skrivit om. Läs Lenas blogg om att dela bilder på nätet.

Vad har ni för åsikter om trenden bilder i sociala medier, Facebook, Pinterest, Instagram m.fl? Den nya generation har ett helt annat tänk en min generation. Många i min egen ålder, delvis mig själv, är väldigt oroliga för att dela bilder. Vi vill gärna inte synas för mycket, tänk om någon vet allt om mig!!!

Behöver vi vara så oroliga för att visa allt vi gör i bilder? Eller ska man se det som en reklamtjänst, Egoboos eller som en hobby man vill dela med andra? Vad är syftet med alla dessa bilder? Jag har skrivit in mig som Pinterest användare, men inte riktigt kommit underfund med användningsområdet. Det är rätt kul att få inspiration från andra bilder, men väldigt svårt att veta vad jag själv ska bidra med? På Facebook privat bjuder jag gärna på många bilder eftersom släkten inte finns så nära och vi inte ses så ofta. Har också en bra kontakt med barnens kompisar via Facebook, fast den riktigt unga generationen hittar man mer på Instagram. Som företagare försöker jag hitta forum för att nå ut med mina bilder, skulle vara roligt med egna projekt. Måste hitta lite mer tid till det.

Kul iaf som fotograf att inte vårt yrke inte går i graven, den bara ändrar inriktning, gäller att hänga med.
Tack Lena för bra formulerade rader.