Dagen började med frukostklubben, andra tisdagen i varje månad drar detta möte fullt hus på Gate25 och vi som är där får en timmes snabba inblickar i nya saker som händer i och runt Västerås. Allt presenteras av Julia Rosqvist i ett högt tempo, likt en TV soffa med gäster. Timmen innehåller även trisslottsskrapning och nyheter. Under punkten Nyheter så dras ett visitkort och den som blir utvald får presentera sig själv under en minut. Den här gången blev det JAG som skulle få den äran. Vet ju att en vacker dag drar dom mig och man borde vara förberedd. Ångrade med en gång att jag inte anmält mig till kursen i Hisspresentation. Nervöst blev det men jag tror att jag fick lite sagt iaf och en erfarenhet rikare.

Jag jobbar som samarbetspartner under frukostklubbens möten och levererar bilder till hemsidan, morgonens bilder hittar ni här….

…bild på mig tagen av Christer Rispling (syns hur närvös jag är)