Nu är dom här, i år igen. Tusentals intar dom Västerås varje år. Ett spektakel kan man tycka men en stad måste ju bli känd för något 😉
Så nu sitter jag här på jobbet och undrar om jag tar mig hem ikväll, för cruisingen har redan börjat och det är just utanför oss på Sigurd. I morgon blir vi inte på jobbet mer än på f.m. eller så får man gå hem.

Veckan har bestått av områdesfotografering till Mimer, Biblioteksjobb, Landstingsjobb, Porträtt till Västerås & Co och Hasse har fotograferat kläder till ITAB, Seco Tools och levererat en informationsfilm till Avure.

Försöker jobba undan så vi kan ta några ”klämdagar” semester och kanske ett par veckor senare med riktig ledighet i slutet av månaden. I helgen är det iaf ingen idé att jobba om man inte får för sig att fotografera spektaklet i stán.

Power Meet, cruising, Västerås