Nog för att man passat på med några dagar ledigt när det passat men nu börjar det tillslut bli verklighet med lite riktig ledighet även för oss. Inga långa utflykter men lite vila är vi allt värda. Som Hasse just skrev på facebook…

”Hela Höstterminen gick åt till att få ihop till skatt och sociala avgifter, en bit in på vintern jobbade vi ihop till momsen, när vårsolen tittade fram drog vi in vår egen lön, sen midsommar har vi skrapat ihop till semesterersättningen, men nu får det faanimig vara nog ett tag, så nu tar vi ledigt ett tag innan vi börjar om igen ”

Idag har jag fotograferat en tålmodig liten baby som vi plockat i och ur bärsjalar för en fotografering till BabyDesign

Även denna gång valde Ingrid att köpa vårt paket med fria webb-bilder. Ett prisvärt alternativ för den som har behov av många bilder för hemsidan och kanske inte så många styrda i färg för tryck. Om någon vill veta mer om det prispaketet är det bara att höra av sig.

-nu tar vi några dagar välbehövlig semester 🙂