Idag har jag smitit iväg på lite roliga saker. Först på morgonen deltog jag i Rådslaget som Näringsliv Västerås Stad arrangerade. Det blev ett rundabordsamtal med deltagarna under tema ”Vad är bra företagsklimat för dig som företagare i Västerås?” Många bra och roliga åsikter och idéer som kom fram som Staden får förvalta.

 

Fortsatte sedan med ett event och mötesplats som kallar sig ”KNUFF-uppåt framåt förverkliga” Där hade jag blivit tipsad om några gratis seminarier som jag lyssnade på. En riktig höjdare var att lyssna till Jacqueline Kothbauer som pratade om det personliga varumärket och att marknadsföra sig via sociala medier. Hon har också skrivit böckerna Mediababe och Nätsmart. På en knapp timme lärde jag mig jätte mycket och börjar smått förstå vad jag ska använda ”hashtags” till. Så nu blir det att ÖSA PÅ / NÖTA IN!

#högupplöstkärlek
#fotografvästerås
#högupplöst
#kärlek
#bildn
#pianordlander

…kommer mera 😉