Porträtt och reportage för Fastighetstidningen på vår egen hockeyhjälte i Västerås, Nicklas Lidström. Jag har träffat honom två gånger för fotografering och helt klart en härlig person att fotografera, ödmjuk, lugn och snygg 🙂 Att dessutom Fastighetstidningen gjorde bra layout med bilderna värmer mig, tack Intellecta.

Länk till utdrag i Fastighets Tidningen

– Vi kan ta båten dit. Eller vattenskotern, säger han och skrattar där vi står på bryggan när fotografen Pia Nordlander ger honom direktiv. Nicklas ställer sig vant i rätt position. Det är inte första gången.

#nicklaslidström #västerås #fastighetstidningen #industrihus

Intellecta 14-184, Niklas LidströmIndustrihus Niklas Lidström Intellecta 14-184, Niklas Lidström Intellecta 14-184, Niklas Lidströmfastighetstidningen_nicklaslidstrom2fastighetstidningen_nicklaslidstrom3fastighetstidningen_nicklaslidstrom4