Som tradition sedan några år så får vi äran att skapa årets julkort till ABB. Alltid lite trixit då det krävs att hitta miljö, rekvisita och modeller då det ennu inte riktigt infunnit sig någon julstämning. Passade på då vi hade en duktig praktikant hos oss, Sofia fick hjälpa till med paketinslagning och förberedelser. Och sedan fick även lillebror David ställa upp som modell, jätte duktiga syskon som stod ut med många bildvarianter i ett kyligt rum på Vallby Friluftsmuseum. Årets tema var Räknestuga.

Vallby Friluftsmuseum, ABB julkortabb, julkort, paketinslagning

ABB Julkort 2015, fotografering Vallby Fruluftsmuseum

Vi tar en vecka ledigt under julen men under mellandagarna blir det till att rensa i röran,  flyttar kontoret till en ny lokal men i samma korridor, mindre utrymme tvingar oss att rensa.
Efter nyår ska Pia ägna några dagar med ett bokprojekt tillsammans med Eva Favaro & Pia Norling.
Det får jag anledning att återkomma om nästa år.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!