Äntligen är den klar, Aros Måleri fina hem-sida

med våra bilder. Proffsig och modern, precis som företaget.
Tack för att vi fick hjälpa er med bilderna 🙂

Mer från Bloggen

 

Ove bygger vidare på sin bildbank

Ove bygger vidare på sin bildbank

Modellverkstaden i Västerås behöver fylla på sin bildbank med fler referensbilder. Ove Karlsson och jag träffas därför och planerar en rundtur på fem uppdrag i Stockholm. Bilderna kommer sedan att användas på hemsidan för att kunna visa på Modellverkstadens otroliga...

Tjejforum på Bäckby i nytt nummer av Hemma Hos

Tjejforum på Bäckby i nytt nummer av Hemma Hos

Tjejforum på Bäckby arbetar för att engagera och stärka unga tjejer i deras vardag, dom har tilldelats Västmanlands Jämställdhetspris för sitt arbete. I detta nummer har jag och Niclas Kindvall fått träffa dessa duktiga tjejer. Totalt kommer just nu ungefär trettio...

Investera i snygga bilder av personalen

Investera i snygga bilder av personalen

Står ni för kvalitet i det ni gör, så bör även era medarbetares CV-bilder hålla bra kvalitet, då är det bra med förberedelser inför fotograferingen. Man brukar säga att personalen är företagets bästa resurs, och att visa då upp dem på bästa sätt visar också att ni tar...